Panel používateľa

ČLÁNKY O BONSAJOCH V ČASOPISOCH

Môj dom: Bonsaj – symbióza človeka a stromu

Môj dom: Bonsaj – symbióza človeka a stromu Bonsaje, stromy zasadené v keramických miskách, fascinujú človeka už celé veky. Sú magicky príťažlivé bez ohľadu na dobu, kontinent, farbu pleti či kultúrne zvyklosti.

Čítajte viac...

Môj dom: Pohľad na dokonalosť

Môj dom: Pohľad na dokonalosť Bonsaje. Tieto miniatúrne stromčeky majú množstvo prívržencov na celom svete. A podaktorí z nich sa stretli tento rok v Nitre na 10. ročníku medzinárodnej výstavy bonsajov, suiseky a čaju BONSAI SLOVAKIA 2007. Pre tých, ktorí tam z nejakých príčin neboli, ale aj pre tých, ktorí uvažujú o pestovaní týchto miniatúr, prinášame niekoľko postrehov.

Čítajte viac...

Môj dom: Bonsaj – srdce záhrady

Môj dom: Bonsaj – srdce záhrady Skutočným módnym trendom vytvárania originálnych exteriérov je využívanie takých pôsobivých prvkov, ako sú bonsaje. Často tvoria samotné srdce záhrady a dávajú jej punc jedinečnosti. Bonsaje dokážu zmeniť celkový ráz záhrady a sú veľmi efektným bodom, pri ktorom sa so záujmom pristavíme. A nemusí ísť len o tradičnú japonskú záhradu. Bonsaje dokážu obdivuhodne korešpondovať i s modernými či klasickými exteriérmi.

Čítajte viac...

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie